Geboortekaartjes

Vanaf €1,25 /stuk

Een kaartje is een fijne manier om de geboorte van uw baby aan te kondigen.
Dit kan je doen met onze unieke ontwerpen voor geboortekaartjes.

KAABEE

Wij hebben een eigen boekje met gevarieerde ontwerpen voor geboortekaartjes. Hieronder vind je een lijst met een deel van de ontwerpen van de geboortekaartjes die wij voor jou kunnen drukken met gepersonaliseerde gegevens. Per ontwerp zijn er ook leuke extraatjes te vinden voor het doopsuiker etc. Zo kan je bijpassende borrelkaartjes, stickers, doopsuikerkaartjes en banners terugvinden. 

De lay-out wordt bij ons verzorgd. Gegevens over bijvoorbeeld de naam, meter/peter, enzovoort, kunnen worden doorgegeven bij het afrekenen. Deze kunnen worden aangevuld via mail bij de geboorte. Indien er nog niets geweten is, kan alle info bij de geboorte worden doorgestuurd.

De geboortekaartjes worden op een stevig papier gedrukt. Wens je echter liever iets anders (meer blinkend, ecru of luxepapier), of extra plastificatie dan kan dit ook. Aangezien de productie volledig in ons beheer gebeurd kan dit allemaal heel soepel verlopen.

Standaard wordt er bij onze geboortekaartjes een witte omslag geleverd, een gekleurde is mits een kleine meerprijs echter ook mogelijk.

Eens jullie baby geboren is worden de kaartjes binnen de kortste tijd (2 à 3 uur) gedrukt en verzonden. Wij kunnen eventueel ook instaan voor de verzending aan jullie correspondenten.

Bij akkoord en betaling beginnen we met de voorbereiding en sturen we een eerste proefdruk per mail. Een tweede, gedrukte proefdruk is inbegrepen en kan u ophalen bij ons op kantoor. Wil je de gedrukte proefdruk laten opsturen via Bpost is er een meerkost van 15,00 euro, aanvragen via info@coppens-druk.be.
Een proefdruk gedrukt op het oplagepapier is steeds inbegrepen.

U zal verbaasd zijn van onze service en zorg voor uw drukwerk.

Wenst u onze nieuwere ontwerpen in te zien kan u steeds langskomen om een kijkje te nemen in ons boekje ‘Hello Little One’.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op om zo meer info over onze producten,
de afwerking of andere vragen te verkrijgen.

Facebook Pagelike Widget