Publiciteit

Bestel online

Affiches en flyers

Affiches en flyers behoren tot één van de belangrijkste elementen om een evenement of campagne in de kijker te zetten. Wij drukken voor u uw ontwerp op groot formaat of een ander formaat naar keuze. Dit kan op papiersoorten van verschillende grammages, afhankelijk van de toepassing.
Heeft u geen eigen ontwerp? geen nood!
Ons ontwerp team kan voor u een op maat gemaakt ontwerp maken!
Toepassingen: Beurzen, aankondigingen, festivals, enz.

Bestel hier jouw affiches!

Advertenties

Een stapje voor op uw concurrenten

Verzorgde, doordachte advertenties en promotiemateriaal geven u een stapje voor op uw concurrenten. Creatieve reclame komt in vele vormen. Banners, posters, belettering, en ook advertenties in tijdschriften en kranten worden bij ons verzorgd.

Wij zorgen ervoor dat uw boodschap op een originele en creatieve manier verpakt wordt. Rechtstreekse communicatie met de krant of uitgever zorgen ervoor dat de advertentie van uw zaak altijd perfect en binnen de juiste deadline geleverd wordt.

Folders

U hebt een beurs of een evenement en/of wil een voorstelling van uw bedrijf of een overzicht van uw producten in een folder gieten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze folders kunnen zowel recto als recto/verso (buiten- en binnenzijde) in fullcolor bedrukt worden en machinaal gevouwen naar het eindformaat. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten vanaf DIN A6 (148 x 105 mm). Wij drukken ook buiten de gangbare formaten.

Er wordt steeds op milieuvriendelijke gecertificeerde papiersoorten gedrukt.

Uitnodigingen

Opendeurdagen, bedrijfsjubileums, speciale gebeurtenissen, openingen, … zijn ideale momenten om uw bedrijf extra in de kijker te zetten. Door een goede mix te maken van ontwerp, papierkeuze en drukwerk, straal je met je uitnodiging extra professionaliteit uit.

Banners

Voor groot formaat banners kan u zeker bij ons terecht!

Wij bedrukken banners op formaat naar keuze aan een voordelige prijs. Ze kunnen volledig full colour bedrukt worden naar uw eigen ontwerp. Wij gebruiken steeds scheurvast materiaal. Afhankelijk van de toepassing drukken wij op winddoorlatend materiaal (mesh) of frontlit (laat geen wind door)! U krijgt de keuze uit verschillende afwerkingen afhankelijk van de toepassing.

Onze roll-up banners zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten. U kan hier kiezen uit een Basic cassette of een Premium cassette. De PREMIUM banner heeft een luxe cassette en je hebt de mogelijkheid om de banner achteraf te wisselen. De cassette van de premium banner is ook een veel zwaardere uitvoering dan deze van de basic banner.

Bestel hier jouw banners!

Stickers

Stickers zitten in een grote opmars om op een creatieve manier reclame te maken. Je kan ze kleven waar je maar wil! Binnen, buiten, op machines, op de grond of je raam, op gadgets en nog zo veel meer… Heb je graag dat je de stickers na een tijd makkelijk kan verwijderen of heb je liever een permanent klevende sticker? Bij ons kan je stickers bestellen voor tal van toepassingen!

Onze stickers kunnen op verschillende papiersoorten gedrukt worden:

 • Indoor blinkend of mat: Vooral populair om gadgets aan te kleden voor geboorte, trouw, bedrijfslogo en gegevens, …
  Niet geschikt voor buitengebruik.
 • Outdoor blinkend: Deze stickers zijn geschikt voor de buiten toepassingen.
  Op vinyl kunnen wij u ook groot formaat of andere types aanbieden!
  Vraag vrijblijvend uw offerte aan.
 • Statisch: Deze sticker heeft het effect van kleine microscopische zuignapjes.
  Door de speciale werking kunnen ze makkelijk verwijderd worden en je kan ze eventueel hergebruiken indien deze nog stofvrij is.
  Vraag vrijblijvend uw offerte aan.
 • Vloerstickers: Standaard verkrijgbaar in 4 kleuren. De vloerstickers zijn makkelijk te plaatsen zonder luchtbellen. Geschikt voor tijdelijk binnengebruik en verwijderbaar (ook op tegelvloeren, niet op ruwe of gestructureerde oppervlakken).

Indien u twijfelt welke keuze het beste is voor u, aarzel dan zeker niet ons te contacteren!

Wij drukken stickers in alle vormen en maten! In onze webshop kan je terecht voor de standaard formaten en vormen: rechthoekig, vierkant, rond en ovaal.

Als je over een drukklare pdf beschikt kan je ze via onze webshop bestellen.
Indien je er je keuze niet in terugvindt mag je ons steeds contacteren voor meer informatie.

Bestel hier jouw stickers!

Realisaties

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op om zo meer info over onze producten,
de afwerking of andere vragen te verkrijgen.

Facebook Pagelike Widget