Groot formaat

Affiches, XXL posters, stickers, spandoeken en roll-up banners

Maak je keuze hieronder

Groot formaat drukwerk op jouw maat gemaakt. Nog opvallender, nog persoonlijker! Wij drukken uw affiches, stickers en banners op groot formaat aan snelle levertijden en scherpe prijzen. Bekijk hier ons aanbod!

Banners

Voor groot formaat banners kan u zeker bij ons terecht!

Wij bedrukken banners op formaat naar keuze aan een voordelige prijs. Ze kunnen volledig full colour bedrukt worden naar uw eigen ontwerp. Wij gebruiken steeds scheurvast materiaal. Afhankelijk van de toepassing drukken wij op winddoorlatend materiaal (mesh) of frontlit (laat geen wind door)! U krijgt de keuze uit verschillende afwerkingen afhankelijk van de toepassing.

Onze roll-up banners zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten. U kan hier kiezen uit een Basic cassette of een Premium cassette. De PREMIUM banner heeft een luxe cassette en je hebt de mogelijkheid om de banner achteraf te wisselen. De cassette van de premium banner is ook een veel zwaardere uitvoering dan deze van de basic banner.

Affiches

Wij drukken uw ontwerp op groot formaat of formaat naar keuze! U krijgt de keuze uit verschillend papiersoorten afhankelijk van de toepassing. Indien u twijfelt welke keuze het beste is voor jou, aarzel dan zeker niet ons te contacteren!

Geen eigen ontwerp?

Geen nood! Indien u niet over een eigen ontwerp beschikt, kunnen wij een op maat gemaakt ontwerp maken voor uw banner of affiche!
Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Prijzen zijn exclusief opmaak en verzending. Vraag hiervoor vrijblijvend meer informatie.

Groot formaat

VAKANTIE 2022

Vanaf 11 juli tot en met 3 augustus kan er GEEN groot-formaat printing gebeuren.

KAABEE

Realisaties

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op om zo meer info over onze producten,
de afwerking of andere vragen te verkrijgen.

Facebook Pagelike Widget